TOP
Lifestyle Slider

Welkom op ‘This November’!

Hi allemaal! Welkom op This November! Jullie kennen mij waarschijnlijk allemaal van mijn persoonlijke blog LucyTess.com, maar die is inmiddels verleden tijd. Ik vond het tijd voor wat nieuws, en dat super leuke project gaat vandaag van start! Benieuwd naar het totaal nieuwe concept?! Lees dan zeker even verder!

‘Geschiedenis’

Op mijn blog LucyTess draaide het vaak om mij. Ik schreef over mijn outfits, mijn reisjes, en van alles wat ik had gedaan. Dat houdt nu op. Vanaf vandaag heb ik een heel nieuw concept voor jullie! Op This November draait het allemaal om jullie! Ik ga niet meer mijn persoonlijke verhalen en outfits delen, maar ik zal nu artikelen delen waar jullie wat aan hebben!

Wat kan je verwachten op This November?

Inspirerende posts! Artikelen waar jullie wat aan hebben! Dit kunnen artikelen zijn die je op weg helpen met je carrière of je helpen met andere dingen in het leven. Denk aan: de ultieme tips om jouw droombaan te krijgen, verhalen van andere girlbosses (zie hieronder) of de beste hotspots om lekker rustig te werken of eten. Kortom: een dagelijkse dosis onmisbare tips voor de ambitieuze, ondernemende en inspirerende mensen onder ons: de nieuwe girl boss guide!

Hiervoor ben ik ook zeker op zoek naar meiden en vrouwen met leuke of inspirerende verhalen, want ik zou het super leuk vinden als je dat met de rest van ons wilt delen! Zo kunnen we elkaar inspireren en helpen, in plaats van alleen maar concurreren. Als je zo’n verhaal met ons wilt delen, klik dan hier!

Mis je het persoonlijke deel?

Ik snap als jullie het jammer vinden dat ik nu niet meer wekelijks foto’s van mijn outfits online ga zetten of vertel over mijn reisjes. Toch kunnen jullie dat nog wel volgen! Op Instagram deel ik gewoon alles uit mijn dagelijkse leven. Ik zal proberen daar nu wat vaker outfits te posten en er staan al weer wat reisjes op de planning, dus ook die zullen jullie daar voorbij zien komen! Mijn Instagram vind je hier!

»

2 COMMENTS

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: