TOP
Lifestyle Slider

iPhone hacks waarvan je niet wisten dat ze bestonden!

Veel mensen hebben een iPhone, en jij misschien ook wel! Ik ben laatst achter een paar dingetjes gekomen waarvan ik nog niet wist dat het kon met mijn iPhone, en ik dacht: ik ben vast niet de enige. Daarom bij deze: een aantal iPhone hacks die je waarschijnlijk nog niet kende!

Je hebt helemaal niet twee handen nodig!

Dit eerste kopje bestaat uit 2 onderdelen eigenlijk. Ten eerst: misschien heb je wel eens (per ongeluk) gemerkt dat je iPhone scherm een stukje naar beneden kan zakken. Dit doe je door twee keer op de homebutton te tappen (dus niet inklikken). Hierdoor schuift het scherm naar beneden waardoor je ook met je duim bij het linker bovenste hoekje kunt. Zo kun je dus met 1 hand je hele iPhone besturen! Heeeel handig voor de iPhone ‘plussers’ onder ons!

Typen met 1 hand is ook makkelijker te maken! Dit doe je door het knopje waar je normaal op klikt voor de emoji’s wat langer ingedrukt te houden. Dan krijg je de optie om het toetsenbord te verkleinen en aan de linker/ rechterkant te plaatsen zodat je niet moeilijk hoeft te doen en je duim te verkrampen.

Foutje gemaakt? Niet moeilijk doen!

Deze kon naar mijn mening echt niet ontbreken in het rijtje met iPhone hacks. Het enige wat een beetje jammer is, is dat het pas vanaf iPhone 7 werkt, maar… Voor degene onder ons met een iPhone 7: je kunt dus veel makkelijker een typfout herstellen dan met dat vergrootglasje (altijd groot gedoe…). Wat je moet doen is gewoon een random letter op je toetsenbord heel hard (wel rustig aan) indrukken. Dan verandert je toetsenbord in een grijsvlak. Als je dan met je vinger naar links of rechts beweegt kun je heel makkelijk op de plek komen waar je een foutje hebt gemaakt. Super handig!

Voor nu hou ik het even bij deze! Zouden jullie nog meer iPhone hacks willen weten? 🙂

«

»

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: