TOP
Carrière Lifestyle Slider

INSTAGRAM HACKS | Meer volgers krijgen

Instagram behoort tot de populairste social media van dit moment! We halen inspiratie uit foto’s, dromen weg bij alle mooie plekjes, en volgen onze favoriete celebrities op de voet. Zelf willen we vaak ook zo veel mogelijk volgers krijgen (hier spreek ik vooral voor de bloggers en Instagram-addicts). Dus bij deze geef ik een aantal Instagram tips en Instagram hacks die mij heel erg hebben geholpen bij het krijgen van meer volgers!

Een mooie feed is alles

Instagram draait natuurlijk om foto’s. Een van de belangrijkste Instagram hacks is dus ook om mooie foto’s te posten. Zorg er voor dat je foto’s van goede kwaliteit zijn, en een beetje interessant is ook wel fijn. Er is heel veel dat wordt gewaardeerd op Instagram, maar foto’s van je gebroken nagel halen niet een record aantal likes ;). Natuurlijk hoef je niet het perfecte nep-leven te creëren, maar het is natuurlijk wel het leukste om alle hoogtepunten, en mooie momentjes te delen. Deel momenten waar je zelf gelukkig van wordt. Bijvoorbeeld een foto van je lievelingsoutfit, een prachtig uitzicht, of wanneer je make-up goed zit! Als je het zelf waardeert zal dat enthousiasme overslaan op andere mensen, en zullen zij het sowieso ook waarderen!

Als al je foto’s dan ook nog eens mooi bij elkaar passen is het al helemaal perfect! Volgens mij baseert 90% van de Instagram gebruikers hun follows op hoe iemands feed er uit ziet. Natuurlijk volg je de mensen die je persoonlijk kent automatisch, maar onbekenden kijken eerst naar je feed, dus het is heel goed als die mooi georganiseerd is! Zelf maak ik altijd een soort planning in de app UNUM, dan kan je van te voren al zien hoe het bij elkaar staat! (Klik hier om te zien welke apps je het beste kunt gebruiken om je foto’s te bewerken!)

Wees sociaal

Instagram is een sociaal medium. Je moet dus ook sociaal zijn om een beetje op te vallen en meer volgers te krijgen. Plaats reacties onder andermans foto’s en beantwoord de mensen die op jouw foto’s reageren. Zo val je op bij mensen, geven ze je account een bezoekje, gaan ze je aardig vinden en misschien wel volgen! Het slimste is om op foto’s te reageren van accounts die een beetje dezelfde feed als jij hebben, want die volgers zijn dan waarschijnlijk ook in jou geïnteresseerd!

Volg mensen met dezelfde doelgroep

Om even door te gaan over contact leggen met mensen die dezelfde soort feed hebben: het is ook goed om dit soort mensen te volgen! Zo kun je zien wat voor mensen op hun accounts reageren, je kunt misschien inspiratie opdoen, en je maakt jezelf bekend binnen een bepaalde niche. Wat ook fijn hier aan is, is dat je elkaar kunt helpen. Zo plaatste ik een tijdje geleden tegelijk met een andere Instagrammer een YouTube video online. Via DM sproken we af om elkaar te promoten, en dat hielp zeker bij mijn views! Super leuk toch?! Zo kunnen we elkaar helpen om meer volgers te krijgen!

Post regelmatig

Wat ik heel erg heb gemerkt, is dat het belangrijk is om regelmatig te posten. Zo komt jouw account steeds even langs als mensen door hun feed scrollen, en weet je zeker dat mensen je niet vergeten. Als je bijna niks post gaan vooral de mensen die je niet persoonlijk kennen je heel snel ontvolgen omdat ze toch denken dat je inactief bent, en dan is het natuurlijk niet echt zinvol om iemand te blijven volgen.

Je kunt This November trouwens hier volgen op Instagram, en ben je benieuwd naar mijn persoonlijke account: klik dan hier.

Voor meer carrière tips, klik dan hier!

Kennen jullie nog andere Instagram hacks?

«

»

2 COMMENTS
  • Eva
    8 maanden ago

    Actief reageren helpt inderdaad! En ook reageren op stories kan helpen 🙂 daarnaast merk ik dat een variatie aan hashtags ook veel kan doen.

  • roos
    8 maanden ago

    Regelmatig posten en een beetje connecties opbouwen zijn de tips denk ik.

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: