TOP

About

this november

DE PERSOON ACHTER DE SITE

Hoi! Ik ben Tessa, een 19 jarige Amsterdammer met een voorliefde voor reizen en mode!
Ik heb altijd al geblogd. Door de jaren heen heb ik drie verschillende persoonlijke blogs gerund, maar nu vond ik het tijd voor wat anders. Naast mijn liefde voor reizen en mode ben ik namelijk ook een harde werker en een enorme perfectionist, en het leek me heel leuk om dit terug te laten komen op mijn nieuwe blog. Een site die meer een online magazine is: ‘This November’!

WAT TE VERWACHTEN VAN THIS NOVEMBER?

Wat je hier kunt verwachten? Inspirerende posts! Artikelen waar je wat aan hebt, die je op weg helpen met je carrière of je helpen met andere dingen in het leven. Denk aan: de ultieme tips om jouw droombaan te krijgen, verhalen van andere girlbosses (zie hieronder) of de beste hotspots om lekker rustig te werken. Kortom: een dagelijkse dosis onmisbare tips voor de ambitieuze, ondernemende en inspirerende mensen onder ons: de nieuwe girl boss guide!

SAMENWERKEN MET THIS NOVEMBER?

Ben je geïnteresseerd in een samenwerking of het plaatsen van een advertentie? Leuk! Aarzel niet, en stuur een email naar:

BIJ HET TEAM HOREN?

Naast dat ik mijn persoonlijke ervaringen en tips deel op This November, is het ook een plek waar ambitieuze vrouwen kunnen samenkomen! Heb je een leuk of inspirerend verhaal wat je maar al te graag wilt delen? Super leuk! Stuur ons een mailtje (klik hier), en wie weet is het volgende artikel door jou geschreven!

ph. by Elena Pepping

what do you think?

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *